EPI vloeren kunnen overal in huis worden toegepast; van de kelder tot op zolder. Zoals een strak ontwerp in de woonkamer, hygiënische vloeren in de keuken en de badkamer, een eigen design voor elke slaapkamer; een EPI vloer is de ideale vloer voor elke ruimte in uw huis.

Comfortabel, mooi en onderhoudsvriendelijk

EPI design gietvloeren vormen een stijlvolle basis voor uw interieur. Dankzij het naadloze oppervlak van een gietvloer kan vuil niet aan de vloer hechten. Even een dweil erover en de vloer is weer schoon. Bovendien voelen EPI design gietvloeren niet koud aan. In combinatie met vloerverwarming is een EPI vloer helemaal een genot om met blote voeten overheen te lopen. Naast mooi, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel zijn onze vloeren ook vrij van schadelijke stoffen. Dat is wel zo goed voor het milieu.

EPI Corestone Floor Corestone Floor

Grenzeloos variëren

We leveren onze gietvloeren in alle denkbare kleuren en we kunnen ons goed voorstellen dat het kiezen van de uiteindelijke kleur een ingewikkeld proces is. Hierin staan wij u bij doordat we zes EPI-designthema’s hebben gedefinieerd. Bij deze thema’s horen verschillende kleuren en bieden een inspirerende houvast tijdens uw zoektocht naar uw ideale vloeroplossing. Zonlicht heeft geen invloed op de kleuren van een EPI-vloer, dus u kunt gegarandeerd jarenlang genieten van de kleur(en) die u gekozen heeft. EPI staat voor constante kwaliteit.

Bekijk hier onze kleuren!

Corestone

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.

Corestone designvloer Corestone Floor design


Een selectie van EPI vloersystemen voor woonhuizen:

kids lodge

EPI Superbase gietvloeren – EPI 400 NV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Delen: