Wij stellen voor.. Rosanne!

Wij stellen voor.. Rosanne!
10 mei 2019

Als u EPI wel eens gebeld heeft, bent u vast te woord gestaan door Rosanne. Ze werkt sinds januari 2018 bij EPI en stelt zich graag verder aan u voor!
Ik ben Rosanne, ik ben 20 jaar oud en werk nu ruim een jaar bij EPI als administratief medewerker. Ik heb veel contact met onze relaties. Ik beantwoord inkomende telefoontjes, werk bij de debiteuren- en crediteurenadministratie en verwelkom met veel plezier de bezoekende klanten. Daarnaast voer ik wisselende secretariële taken uit. Het fijne aan werken bij EPI vind ik de combinatie van regelmaat en afwisseling. De regelmatigheid van werken in een administratieve functie bevalt mij goed, maar het wordt nooit saai. Door de afwisselende ad hoc werkzaamheden is elke dag weer een fijne verrassing!
Het mooiste van deze functie vind ik het werken bij crediteuren- en debiteurenbeheer. Hier kan ik me inzetten voor het onderhouden van een goede financiële relatie met klanten.
Ook de secretariële werkzaamheden vind ik erg aantrekkelijk; daar wil ik later meer van gaan doen! Ik kijk er naar uit om u binnenkort telefonisch te woord te staan, of u te mogen verwelkomen op onze locatie!


Delen: