Offerte aanvragen

EPI-800 MP is een naadloze industrievloer en bestaat uit een of meer onderlagen, een gietlaag en een niet vergelende matte gekleurde aflak. EPI-800 MP is blijvend elastisch en kan worden toegepast op asfaltondergronden. Dit complete systeem is geproduceerd en gecontroleerd volgens de NEN-ISO 9001/ 14001 norm.

Naadloze industrievloer voor fabriekshallen, logistiek, scholen, ziekenhuizen, kantines, groothandels en supermarkten

Het EPI-800 MP systeem is met name ontwikkeld voor toepassing in ruimtes waar een hoge belasting wordt gecombineerd met veel verkeer van mensen en machines. Dit systeem is verkrijgbaar in een uitgebreid palet uni-kleuren en kan optioneel worden geleverd met decoratieve flakes. Het systeem is alleen binnen toepasbaar en is onder andere naadloos en vloeistofdicht.

EPI Group
EPI Group
EPI Group

Aanbrengtijd

Het EPI-800 MP systeem kan standaard in 3-4 dagen aangebracht worden. Met toepassing van een speciale schrap-laag kan het systeem ook in 2 dagen worden aangebracht. Vraag advies hierover aan uw EPI adviseur. Aanbrengtijd

Gezondheid & veiligheid

Voor informatie en advies over de veilige hantering, opslag en afvoer van chemische producten, dient de gebruiker het meest. recente productveiligheidsinformatieblad (MSDS) te raadplegen, betrefende de fysieke, ecologische, toxi-cologische en ander veiligheidsgerelateerde gegevens.

Certificeringen

Conform NEN-ISO 9001/ 14001.

Sluiten
Download systeemblad