Offerte aanvragen

We hebben het EPI-2000 SL/AS systeem ontwikkeld voor ruimten waar de vloer te maken krijgt met intensief gebruik en veel transport. Dat maakt deze systemen uitermate geschikt om toe te passen in de industrie, utiliteit, ziekenhuizen, scholen, logistiek en groothandels. Het systeem is binnen en buiten toepasbaar, heeft een verhoogde stroefheid (R10-12) en een verhoogde slijtvastheid.

Glanzende gietvloer voor industrie, utiliteitsbouw, ziekenhuizen, scholen, logistiek en groothandels

EPI-2000 SL is een sterke en economische oplossing en kan worden aangebracht in één dag. Dit vloersysteem is glanzend, bestaat uit één of meer lagen en kan optioneel worden uitgevoerd met flakes of antislip. Het complete systeem is geproduceerd en gecontroleerd volgens de NEN-ISO 9001/ 14001 norm.

EPI Group
EPI Group
EPI Group
EPI Group
EPI Group

Aanbrengtijd

Het EPI 2000 SL systeem kan standaard in 1-2 dagen aangebracht worden. Het EPI 2000 SL/AS systeem in 3 dagen. Wilt u de systemen in 1 dag aanbrengen, vraag advies hierover aan uw EPI adviseur. Aanbrengtijd

Gezondheid & veiligheid

Voor informatie en advies over de veilige hantering, opslag en afvoer van chemische producten, dient de gebruiker het meest. recente productveiligheidsinformatieblad (MSDS) te raadplegen, betrefende de fysieke, ecologische, toxi-cologische en ander veiligheidsgerelateerde gegevens.

Certificeringen

Conform NEN-ISO 9001/ 14001.

Sluiten
Download systeemblad