fbpx

Wij zijn EPI. Producent van kunststof vloersystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. We zijn een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken meer dan drie decennia met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof design vloeren, sportvloeren, industrievloeren en brug- en parkeerdekken.

Ter uitbreiding van ons Sales team in Houten zijn wij op zoek naar een top verkoper met affiniteit voor interieur & design voor onze showroom. Onze “EPI Experience” showroom van bijna 400m2 grenst aan onze fabriek waarin onze vloeren met liefde worden gemaakt.

Wat ga je doen?

• Als verkoopadviseur van EPI ontvang je klanten en bezoekers in onze showroom;
• Je geeft het beste advies, achterhaalt de wensen van de klant en doet hen een voorstel;
• Onze gesprekspartners zijn zowel consumenten als architecten, maar ook applicateurs (de klanten van EPI die de vloeren leggen). Je hebt contact met onze klanten via de mail en telefonisch, waarbij je vragen beantwoord en offertes maakt;
• Je begeleidt het verkoopproces naar onze applicateurs;
• Naast het verkopen verricht je administratieve werkzaamheden (zoals offertes maken, telefoon aannemen, afspraken plannen en ons CRM systeem bijhouden);
• Aftersales: ook na de verkoop blijf jij contactpersoon voor de klant. Bij vragen of problemen sta jij ze netjes te woord en gaat tot het uiterste om de klant tevreden te houden.

Op deze manier lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van de business en maak je deel uit van een enthousiast commercieel team bestaande uit 13 leuke en talentvolle collega’s!

Wat breng je mee?

Wij zoeken een enthousiaste collega met:
• Een MBO+ (niveau 4) of HBO opleiding;
• Ervaring in een soortgelijke functie in een commerciële organisatie of in de Retail;
• Affiniteit met de bouw;
• Beschikbaar op zaterdag is een must!
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Je bent ambitieus, een teamplayer, gedreven en je bent commercieel ingesteld;
• Bij voorkeur woonachtig in de regio Houten/Utrecht.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in het commerciële team van een dynamische organisatie. Binnen onze organisatie is volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 7 maanden, met intentie tot verlenging. Wij bieden een mooi pakket aan primaire en secundaire voorwaarden, waaronder 24 tot 29 vakantiedagen per jaar en een beloningsregeling voor behaalde doelen.

Over EPI

In Houten werken zo’n 40 medewerkers op het gebied van Productie, Kwaliteit, R&D, Sales, Finance, HR en Marketing samen om EPI nog verder te laten groeien. Hard werken is ons niet vreemd. Daar staat tegenover dat er aandacht is voor gezelligheid. Denk aan onder andere een dagelijks verzorgde lunch, wekelijkse borrel in de EPI Experience, een zomer BBQ, twee keer per jaar een EPI Friday en jaarlijks kerstdiner.

Enthousiast geworden?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag voor EPI werken? Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie en CV naar Fenna Hids (HR) via hr@epigroup.nl. Voor meer informatie over de functie kun je eveneens contact opnemen met Fenna Hids per mail of via 030 – 293 3664.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Delen: