Vacature Teamleider Productie (40 uur)

Wij zijn EPI. Producent van kunststof vloersystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. We zijn een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken meer dan drie decennia met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof design vloeren, sportvloeren, industrievloeren en brug- en parkeerdekken. We opereren wereldwijd in meer dan 40 landen.

Ter uitbreiding van ons team in Houten zijn we per direct op zoek naar een teamleider productie met enkele jaren werkervaring. Als teamleider zorg je, samen met je collega’s, voor een effectief en efficiënt lopend operationeel proces. Je coördineert binnen vastgestelde kaders het productie en het personele proces tijdens je dienst.

Waarom je voor EPI onmisbaar bent!

 • Je geeft leiding aan productie medewerkers, waar nodig werk je zelf mee en/of stuur je proactief bij en controleer je de uitvoering van de werkzaamheden;
 • Je levert een bijdrage aan het continu verbeteren van het productieproces;
 • Je geeft voorlichting en instructies aan (nieuw) personeel over o.a. onze richtlijnen en procedures. Ook zie je toe op de naleving van wet- en regelgeving (arbo en veiligheid) aan de produtie medewerkers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid;
 • Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle van gereedschappen en machines;
 • Je rapporteert aan de Operations Manager en werkt nauw samen met de productie coördinator.

Een checklist voor als je nog twijfels hebt:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent in staat goed zelfstandig te werken en bent pro-actief;
 • Je hebt een flexibele houding, kan prioriteiten stellen en (de planning) bijsturen waar nodig;
 • Je bent stressbestendig, blijft rustig en reageert adequaat bij drukte;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Houten/Utrecht.

Wat bieden wij jou?

Het betreft een afwisselende functie met veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na twee keer een contract voor bepaalde tijd (van beide 7 maanden), hebben wij de intentie om bij gebleken geschiktheid je een vast contract aan te bieden. We bieden een mooi pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder 24 tot 29 vakantiedagen per jaar.

In deze wereld kom je terecht.

In Houten werken zo’n 45 medewerkers op het gebied van Productie, Kwaliteit, R&D, Sales, Finance, HR en Marketing samen om EPI nog verder te laten groeien. Hard werken is ons niet vreemd. Daar staat tegenover dat er aandacht is voor gezelligheid. Wanneer er geen pandemie is kun je denken aan een wekelijkse borrel in de EPI Experience, een zomer BBQ, twee keer per jaar een EPI Friday en jaarlijks kerstdiner. Kijk voor meer informatie over EPI op www.epigroup.nl.

Is dit een uitdaging waar je blij van wordt?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Super, solliciteer dan direct! Je kunt je CV en motivatiebrief sturen naar Fenna Hids (HR) via hr@epigroup.nl. Voor meer informatie over de functie kun je eveneens contact opnemen met Fenna Hids per mail of via 030 – 293 3664.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Delen: