Vacature Resourceplanner / Werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als werkvoorbereider / resourceplanner (40 uur) in de regio Utrecht? 

Wij zijn EPI. Producent van kunststof vloersystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. We zijn een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken meer dan drie decennia met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof design vloeren, sportvloeren, industrievloeren en brug- en parkeerdekken. We opereren wereldwijd in meer dan 40 landen.

Ter uitbreiding van ons team in Houten zijn we per direct op zoek naar een werkvoorbereider / resourceplanner met enkele jaren werkervaring. Het is jouw doel om de productie continue van de juiste informatie te voorzien om de doorstroom van de orders zo goed mogelijk te laten verlopen.

Je zorgt voor order-verzamelopdrachten en in samenspraak voor de juiste inzet van mensen en machines. Bij het voorbereiden zorg je voor optimale productievolumes, signaleer je mogelijke tekorten van grondstoffen en onderneemt actie bij afwijkingen.

Waarom je voor EPI onmisbaar bent!

 • Je weet beter dan wie dan ook dat een goede werkvoorbereiding de basis is voor het resultaat van de productie;
 • Jouw voorbereiding zorgt ervoor dat je collega’s in productie niet hoeven te zoeken of wachten op de grondstoffen voor een ingeplande order;
 • In overleg met de productie coördinator zorg je voor een korte en langetermijnplanning voor orders, halffabricaten en serviceproducten (voor R&D, de samplemakerij en sales);
 • Aan jou de taak om deze diverse informatie stromen met elkaar te verbinden en uiteraard bij te sturen op afwijkingen;
 • Je hebt de capaciteit en bezetting inzichtelijk van de verschillende afdelingen in de fabriek zodat je in staat bent om met alle betrokkenen (productie, ordermanagement, logistiek en sales) in overleg te gaan wanneer nodig;
 • Je maakt de capaciteitsplanning op houdt deze in de gaten, lost knelpunten op en stelt bij wanneer nodig;
 • Je hebt gepland en ongepland overleg met de betrokken productieafdelingen over planning versus realisatie;
 • Indien nodig geef je ondersteuning op andere gebieden van ordermanagement en werkvoorbereiding.

Een checklist voor als je nog twijfels hebt.

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office, met name Excel en mogelijk planningssystemen;
 • Je bent in staat goed zelfstandig te werken en bent pro-actief
 • Je hebt een flexibele houding, kan prioriteiten stellen en (de planning) bijsturen waar nodig;
 • Je bent stressbestendig, blijft rustig en reageert adequaat bij drukte;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Houten/Utrecht.

Wat bieden we jou?

Het betreft een afwisselende functie met veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na twee keer een contract voor bepaalde tijd (van beide 7 maanden), hebben wij de intentie om bij gebleken geschiktheid je een vast contract aan te bieden. We bieden een mooi pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder 24 tot 29 vakantiedagen per jaar.

In deze wereld kom je terecht.

EPI is een snel groeiende organisatie met zo’n 45 medewerkers op het gebied van Productie, Kwaliteit, R&D, Sales, Marketing, Finance en HR. Bij ons staan innovatie en onderzoek voorop. Alleen het beste is goed genoeg. Daarin gaan werkplezier, kwaliteit en resultaat hand in hand. We werken in een informele sfeer; we lunchen samen en hebben een gezellige vrijdagmiddagborrel in de EPI Experience.
Samen één team vormen vinden wij zó belangrijk dat we jaarlijks diverse activiteiten organiseren zoals een zomer BBQ, twee keer per jaar een EPI Friday en een kerstdiner. Kijk voor meer informatie op www.epigroup.nl.

Is dit een uitdaging waar je blij van wordt?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Super, solliciteer dan direct! Je kunt je CV en motivatiebrief sturen naar Fenna Hids (HR) via hr@epigroup.nl. Voor meer informatie over de functie kun je eveneens contact opnemen met Fenna Hids per mail of via 030 – 293 3664.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen: