fbpx

Als operator bij EPI ben je bezig met het mengen en roeren van grondstoffen tot een volledig product. Je hebt leiding over de grootste machine van de fabriek, en bent daardoor verantwoordelijk voor het produceren van kuipen met ons product!

Hoe ziet de gemiddelde werkdag eruit?

Je begint de dag met een kop koffie met je collega’s. Hierna kijk je wat er vandaag voor jou op de planning staat. Je verzamelt de grondstoffen volgens recept en gaat daarna produceren. Gedurende de dag kunnen er onverwachtse dingen gebeuren, daarom wordt er van je verwacht dat je flexibel bent en initiatief neemt. Werk gerelateerde problemen ga je te lijf met de afdeling Research & Development en Quality Control. Ook onderhoud aan de machine en het oplossen van kleine storingen horen bij je takenpakket. Als operator bij EPI ben je onderdeel van het creëren van kwaliteit.

Werken bij EPI

Wij zijn EPI. Producent van vloersystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen. We zijn een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken al bijna drie decennia met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas design vloeren, sportvloeren, industrievloeren en brug- en parkeerdekken. In Houten werken zo’n 40 medewerkers op het gebied van Productie, Kwaliteit, R&D, Sales, Finance, HR en Marketing samen om EPI nog verder te laten groeien.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag voor EPI werken? Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie en CV naar Fenna Hids (HR) via hr@epigroup.nl. Voor meer informatie over de functie kun je eveneens contact opnemen met Fenna Hids per mail of via 030 – 293 3664.

 


Delen: