Neem contact met ons op

Bij het aanbrengen van een brugdeksysteem is elk uur dat de betreffende brug (gedeeltelijk) is afgesloten voor verkeer één uur te veel. Dat weten we bij EPI maar al te goed, dus hebben we veel energie gestoken in onderzoek en ontwikkeling van het perfecte brugdeksysteem.

EPI brugdeksysteem Amaril 1 - 3 mm

In één dag aan te brengen op droog en vochtig beton, staal en hout

Optimale combinatie
Daarbij hebben we de meest optimale combinatie gezocht op basis van een aantal belangrijke variabelen: tijd, risicomijding, gemak, kwaliteit en duurzaamheid. Deze aanpak blijkt succesvol, want steeds meer verwerkers en opdrachtgevers kiezen voor de brugdeksystemen van EPI vanwege het grote aantal voordelen.

Tijdwinst dankzij snelle uitharding
De eerste prioriteit bij het ontwikkelen van onze brugdeksystemen was een korte uithardingstijd. Door deze tijd zo kort mogelijk te houden kunnen bruggen en viaducten immers sneller worden opgeleverd. De snelle uitharding maakt het mogelijk om binnen één dag twee lagen aan te brengen.

Risicomijding dankzij vochtbestendigheid
Ook het verlagen van de vertragingsgevoeligheid van brugbouw- en brugrenovatieprojecten kreeg prioriteit bij het ontwikkelen van onze systemen. Onze brugdeksystemen zijn geschikt voor aanbrengen op vochtig beton. Daarom kan een project ook doorgaan onder omstandigheden die voor traditionele systemen ongunstig zijn.

EPI Brugdekken

Eén product voor elke ondergrond

Of u nu te maken heeft met een houten, betonnen of stalen ondergrond, u kunt voor elke ondergrond hetzelfde product gebruiken. Verwerkers hoeven daarom maar één product op voorraad te hebben en wij zorgen ervoor dat die voorraad altijd op peil is.

Gegarandeerde kwaliteit
De slijtlagen van EPI zijn Kiwa-gecertificeerd in de hoogste verkeersklassen; zelfs op staal en vochtig beton. Zo voldoet u altijd aan de strenge eisen van Rijkswaterstaat en zelfs aan de RTD 1015.

Duurzaamheid
De producten van EPI zijn beter voor mens en milieu. In tegenstelling tot de klassieke epoxymaterialen, bevatten onze producten geen Mannich base verharders.

Certificaat brugdekken

Traffic vloeren

De snelle uitharding van onze traffic vloeren maakt het mogelijk om een brugdek, fietspad, hellingsbaan of parkeergarage in korte tijd netjes op te leveren. Verder zijn onze systemen geschikt om aan te brengen op vochtig beton. Daarom kan een project ook doorgaan onder omstandigheden die voor traditionele systemen ongunstig zijn.

Ontdek het verschil

Sluiten