Net als onze gietvloeren zijn de coatingvloeren van EPI mooi, gemakkelijk te onderhouden en gaan ze extreem lang mee. Een coatingvloer kan op vrijwel elke stabiele ondergrond worden toegepast, als die ondergrond maar stof- en vetvrij is. Een coatingvloer is uitstekend geschikt als afwerking in omgevingen zoals bouwmarkten en fabriekshallen.

EPI coating vloeren

De eigenschappen van een coatingvloer:

  • Kostenefficiënt: Het aanbrengen van een EPI coatingvloer is minder arbeidsintensief en verbruikt minder materiaal dan het aanbrengen van een gietvloer. Dat maakt het een prijstechnisch zeer aantrekkelijke vloerafwerking.
  • Gemakkelijk in onderhoud: De EPI coatingvloer heeft een dichte structuur en neemt amper vuil en stof op. Door regelmatig te schrobzuigen houdt u de vloer in goede conditie.
  • Sterk en slijtvast: Een goed aangebrachte coatingvloer gaat vele jaren mee. En is goed bestand tegen chemische belasting van onder andere olie en vetten.
  • Naadloos: Een coatingvloer wordt volledig naadloos en voegvrij over de bestaande vloer aangebracht.
  • Veelzijdig: Voor elke denkbare toepassing leveren wij een geschikt coatingsysteem.

Designmogelijkheden voor coatingvloeren

Onze coatingvloeren zijn leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren. Wilt u de oorspronkelijke kleur van de ondergrond behouden, dan kunt u in sommige gevallen zelfs kiezen voor een transparante vloercoating. De uitstraling van uw bestaande vloer blijft  behouden terwijl u de vloer optimaal beschermt. Al onze coatingvloeren zijn optioneel te voorzien van flakes (gekleurde vlokken) of kwarts.

Industrievloeren

De industriële sector is zeer divers en dus zijn onze industrievloeren dat ook. Elke tak van industrie heeft zo zijn eigen eisen en prioriteiten. De eisen in de voedingsmiddelenindustrie zijn bijvoorbeeld heel anders dan de eisen die de chemische industrie stelt. Wat uw eisen ook zijn, onze specialisten ontwikkelen de juiste oplossing.

Ontdek het verschil

Sluiten