Bezoek onze showroom

De industriële sector is zeer divers en dus zijn onze industrievloeren dat ook. Elke tak van industrie heeft zo zijn eigen eisen en prioriteiten. De eisen in de voedingsmiddelenindustrie zijn bijvoorbeeld heel anders dan de eisen die de chemische industrie stelt. Wat uw eisen ook zijn, onze specialisten ontwikkelen de juiste oplossing.

EPI Garage vloer

Eisen aan een industriële vloer

INTENSIEF GEBRUIK

Of een industriële vloer nu wordt toegepast in een fabriekshal, een magazijn, een distributiecentrum of een werkplaats; de kans is groot dat de vloer zeer intensief gebruikt zal worden. EPI industriële vloeren zijn bestand tegen zware belasting, tegen vloeistof en tegen een keur aan chemicaliën. Daarnaast zijn ze naadloos, stofvrij en kunnen we ze eventueel antislip en ESD& ATEX proof voor u afwerken.

MOGELIJKHEDEN EN DESIGN

EPI maakt uw industriële vloer volledig op maat volgens uw specificaties. Dat doen we ook waar het gaat om het gewenste ontwerp. Wilt u uw bedrijfslogo in de vloer verwerken of kiest u voor een bepaalde kleurstelling of heeft u een voorkeur voor het opnemen van een patroon, dan kunnen we dat voor u verzorgen. Ook is het mogelijk om functionele belijning op de vloer aan te brengen om bijvoorbeeld looppaden aan te geven.

EPI vloer opslagruimte

RENOVATIE

Wanneer u een industriële ruimte opnieuw gaat inrichten en bijvoorbeeld stellingen gaat verplaatsen, is het vaak nodig om de vloer te renoveren. De industriële vloeren van EPI zijn bij uitstek geschikt om toe te passen in dit soort situaties. De nieuwe toplaag is namelijk zo dun, dat er geen enkele bouwkundige aanpassing noodzakelijk is. Kiest u voor deze oplossing van EPI, dan is de ruimte al na 48 uur weer volledig belastbaar.

Silikal leverancier in de Benelux

EPI produceert en levert design-, sport- en industriële vloertoepassingen in binnen- en buitenland. Onlangs hebben wij Silikal vloersystemen aan ons productaanbod toegevoegd. Hiermee kunnen wij nog meer bedrijven en sectoren voorzien van high-end vloersystemen. Meer informatie of bestellen? Klik hier!

Referentiecase - EPI ESD gietvloer - Hitachi Zaltbommel

Referentiecase - EPI ESD gietvloer - Hitachi Zaltbommel

Hitachi Data Systems (HDS) is een dochterbedrijf van Hitachi en levert wereldwijd storage-oplossingen. Tijdens de assemblage wordt gewerkt met zeer gevoelige elektronische componenten. Bij de bouw van het nieuwe distributiecentrum in Zaltbommel, was het dan ook van het grootste belang dat de assemblage-omgeving en testruimte zouden voldoen aan alle geldende ESD-normen.

"We voldoen met de vloer ruimschoots aan de meest recente ESD-eisen en –normeringen"

- Dick Lunenberg, facilitair manager HDS

Lees verder

Sluiten