Download Brochure

Gaat u investeren in een kunststofgietvloer, dan gaat u niet voor de eerste de beste design gietvloer. Bent u op zoek naar een hoogwaardige vloer die zijn gelijke niet kent, dan is de EPI Superbase gietvloer dé vloer voor u. Hij is supersterk én comfortabel en daarmee ideaal voor uw huis, kantoor, winkel of hotel.

Stijlvol en duurzaam

Stijlvol en duurzaam

De EPI Superbase gietvloer combineert een stijlvol uiterlijk met bewezen duurzaamheid. Deze vloer biedt een veerkrachtige en naadloze oplossing voor zowel een woning als zakelijke toepassingen. In tegenstelling tot de meer traditionele vloermaterialen zijn de Superbase gietvloeren bijzonder warm, comfortabel en bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Bestand tegen puntbelasting

Wil je een sterke vloer ontwikkelen, dan moet je vaak concessies doen aan het comfort. Daarom zijn we er enorm trots op dat het ons is gelukt om een vloer te ontwikkelen die naast supersterk ook nog eens uitermate comfortabel is. Onze EPI Superbase gietvloer is significant minder indrukgevoelig dan andere gietvloeren die op de markt zijn. Dankzij die geringere indrukgevoeligheid is een EPI Superbase gietvloer veel beter bestand tegen puntbelasting.

Onovertroffen levensduur

Van een EPI Superbase gietvloer heeft de gebruiker jarenlang plezier. Dit hoogwaardige vloersysteem vergeelt of verkleurt niet door zonlicht. De gekozen kleur blijft daarom goed behouden.

Superbase header

Zacht, warm en dempend

De EPI Superbase gietvloer is op zichzelf al heel comfortabel. De vloer voelt zacht en warm aan en is – helemaal in combinatie met vloerverwarming – heerlijk om overheen te lopen. Wilt u het comfort verder verhogen, dan is het mogelijk om een extra dempingslaag aan te brengen. Deze laag voorziet in een extra geluidsreductie en zorgt ervoor dat de – toch al minimale – kans op scheuren nog verder wordt teruggedrongen.

EPI Superbase gietvloer | Gasholders London King's Cross

EPI Superbase gietvloer | Gasholders London King's Cross

EPI mocht deelnemen als exclusieve vloerenleverancier aan het prijswinnende project The Gasholders.

"Each apartment presents a very different set of circumstances, but all share a language and attention to detail. I distinctly see our work as mediating between what the existing building wants and what the person who lives in it needs."

Lees verder

Design vloeren

De mooiste design vloeren voor woningen, scholen, kantoren, retail en horeca. Hoe u zich voelt in een bepaalde ruimte heeft alles te maken met het ontwerp. Licht of donker, warm of koud, strak of rommelig; alle aspecten hebben een directe weerslag op uw beleving. De basis voor die beleving is de vloer. Zoekt u een design vloer, complete vloeroplossing of een renovatietoplaag? EPI levert perfectie.

Ontdek het verschil

Sluiten