Bezoek onze EPI ExperienceDownload brochure

EPI Gusto en Rocca vloeren hebben de authentieke uitstraling van een Terrazzo vloer. Heeft u een klassieke of juist moderne stijl? Doordat er verschillende materialen en kleuren worden gemengd krijgt u een unieke vloer die perfect aansluit bij uw wensen. Wilt u zelf alle eigenschappen, voordelen en mogelijkheden van EPI Gusto ervaren? Bezoek dan de EPI Experience in Houten.

Gusto vloer

EPI Gusto vloeren

Het EPI Gusto systeem is uitermate geschikt voor toepassingen in o.a. gebouwen waar verhoogde esthetische eisen gelden. Als voorbeelden noemen wij woningen, kantines, hotels, entreezones, kantoren, scholen, ziekenhuizen en musea. De vloer voelt comfortabel aan, dempt contactgeluid en is verkrijgbaar in diverse akoestische varianten. De EPI Gusto vloer heeft één kleur als basis waar fijne korrels aan toegevoegd worden.

Bekijk hier in welke 12 prachtige kleuren de EPI Gusto verkijgbaar is.

Rocca terrazzo vloer

EPI Rocca vloeren

Het EPI Rocca systeem is uitermate geschikt voor toepassingen in o.a. gebouwen waar een robuuste stoere vloer uitstraling gewenst is. Als voorbeelden noemen wij woningen, kantines, hotels, entreezones, kantoren, scholen, ziekenhuizen en musea. De vloer voelt comfortabel aan, dempt contactgeluid en is verkrijgbaar in diverse akoestische varianten. De EPI Rocca vloer heeft een zogenaamde blend, een mix van twee kleuren, als basis waar fijne korrels aan toegevoegd worden.

Bekijk hier in welke 14 prachtige kleuren de EPI Rocca verkijgbaar is.

Design vloeren

De mooiste design vloeren voor woningen, scholen, kantoren, retail en horeca. Hoe u zich voelt in een bepaalde ruimte heeft alles te maken met het ontwerp. Licht of donker, warm of koud, strak of rommelig; alle aspecten hebben een directe weerslag op uw beleving. De basis voor die beleving is de vloer. Zoekt u een design vloer, complete vloeroplossing of een renovatietoplaag? EPI levert perfectie.

Ontdek het verschil

Sluiten