Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele design gietvloer, maar is onze high-end EPI Superbase gietvloer te kostbaar voor uw toepassing? Dan is de EPI Ecobase gietvloer een uitstekende keuze. Deze naadloze kostenefficiënte oplossing wordt werkelijk overal toegepast. U vindt de vloer bijvoorbeeld in kantoren, ziekenhuizen en musea.

ESDEC gietvloeren

Lange levensduur

Een EPI Ecobase gietvloer is eenvoudig schoon te houden, nagenoeg onderhoudsvrij en kan perfect worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming of over bestaande vloeren.

Designmogelijkheden

EPI Ecobase gietvloeren zijn leverbaar in nagenoeg alle denkbare solid kleuren. Eventueel kunt u ervoor kiezen om decoratieve flakes aan de vloer toe te voegen. Dankzij een niet-vergelende aflak blijft de kleur van de vloer behouden.

Stroefheid aanpassen

Gladde vloeren zijn vaak de oorzaak van vervelende valpartijen. Dit kunt u voorkomen door uw Ecobase gietvloer voldoende stroef te maken, zodat uitglijden minder snel voorkomt.

Referentiecase - EPI Ecobase gietvloer - Middelbare school Houten

Referentiecase - EPI Ecobase gietvloer - Middelbare school Houten

College de Heemlanden was op zoek naar een bijzondere vloer met een uitgesproken design ter vervanging van het standaard Linoleum. Via de lokale krant kwam hij bij EPI terecht. Logisch, want we zitten bij elkaar om de hoek.

"Wij hebben gekozen voor een kleurrijk en speels design wat goed past bij ons gebouw."

- Hans Vervloet, coördinator facilitaire dienst

Lees verder

Design vloeren

De mooiste design vloeren voor woningen, scholen, kantoren, retail en horeca. Hoe u zich voelt in een bepaalde ruimte heeft alles te maken met het ontwerp. Licht of donker, warm of koud, strak of rommelig; alle aspecten hebben een directe weerslag op uw beleving. De basis voor die beleving is de vloer. Zoekt u een design vloer, complete vloeroplossing of een renovatietoplaag? EPI levert perfectie.

Ontdek het verschil

Sluiten