Bezoek onze showroom

De mooiste design vloeren voor woningen, scholen, kantoren, retail en horeca. Hoe u zich voelt in een bepaalde ruimte heeft alles te maken met het ontwerp. Licht of donker, warm of koud, strak of rommelig; alle aspecten hebben een directe weerslag op uw beleving. De basis voor die beleving is de vloer. Zoekt u een design vloer, complete vloeroplossing of een renovatietoplaag? EPI levert perfectie.

EPI design Superbase gietvloer

gietvloeren voor woningen

Design vloeren van EPI zijn een lust voor het oog en een genot om op te lopen. Daarom is het niet vreemd dat steeds meer huizenbezitters kiezen voor de kunststof gietvloeren van EPI. Naast het esthetische aspect en het feit dat je met deze design vloeren eindeloos kunt combineren geven vaak ook praktische overwegingen de doorslag. Kunststof gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig schoon te houden en een perfecte oplossing in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn kunststof gietvloeren prima aan te brengen over bestaande vloeren. Of u nu uit bent op een ambachtelijke look, een industriële aanblik of een kleurrijk geheel; de keuze voor een kunststof gietvloer van EPI maakt het mogelijk.

 

EPI Design Corestone

GIETVLOEREN VOOR SCHOLEN, KANTOREN, RETAIL EN HORECA

De vloersystemen in scholen, kantoren, winkel- en horecapanden hebben nogal wat te verduren. Er wordt continu op gelopen en er worden dag in dag uit stoelen, bureaus of rekken en stellages verplaatst. Deze vloersystemen moeten dus uitermate slijtvast zijn, maar dat is niet de enige eis die aan design vloeren in scholen, kantoren, winkelpanden en horecagelegenheden worden gesteld. Ook veiligheid is van belang. Die veiligheid gaat soms verder dan het voorkomen van uitglijden alleen. In scholen, kantoren en grotere winkelpanden wordt de vloer in sommige gevallen ook gebruikt voor het aangeven van de loop-/ of vluchtroute. EPI snapt hoe belangrijk deze vloeren zijn en levert betrouwbare vloersystemen die naast zeer gebruiksvriendelijk bovendien onderhoudsarm zijn.

Design vloeren

Design vloeren van EPI zijn een lust voor het oog en een genot om op te lopen. Design Gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig schoon te houden en een perfecte oplossing in combinatie met vloerverwarming. Bekijk snel de eindeloze designmogelijkheden!

Referentiecase - Diverse EPI vloeren - ESDEC Deventer

Referentiecase - Diverse EPI vloeren - ESDEC Deventer

Een EPI 600 MP vloersysteem is zeer geschikt in ruimtes waar design en high traffic samenkomen. Bij Esdec werd deze naadloze en vloeistofdichte vloer in de gangen, kantoren en kantine aangebracht.

"Met het oog op tijd en kosten kozen we voor renovatie van bestaande vloeren en wanden"

Lees verder

Sluiten