Superbase

Bent u benieuwd naar de kosten van een hoogwaardige EPI Superbase gietvloer? Die investering hangt af van een aantal aspecten. Gaat het om nieuwbouw of een woning/pand van minimaal twee jaar oud? Op welke ondergrond wordt de Superbase gietvloer aangebracht? Wat is het totale oppervlakte? Kiest u voor een extra akoestische laag? Etc. Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. 

Prijsindicatie

  • Bijvoorbeeld: U wilt de keuken en woonkamer laten voorzien van een Superbase gietvloer. Het oppervlak is aaneengesloten en omvat 80 m2. De ondergrond is een zandcement dekvloer. Onze prijsindicatie per m2 komt dan op € 85,-*. De additionele prijs per m2 is mede afhankelijk van bovengenoemde aspecten.
  • De startprijs van projecten tot 20 m2 bedraagt € 2.359,-*.
  • Voor projecten vanaf 110 m2 bedraagt de prijs per m2 € 79,-*.

* Afhankelijk van de situatie ter plaatse zijn extra voorbehandelingen of werkzaamheden noodzakelijk, deze kunnen een meerprijs met zich meebrengen.
Genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden bij een voldoende vorm- en drukvaste ondervloer die  blijvend droog is.

Offerte aanvragen

Om een offerte aan te vragen vult u onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Stap 1 van 2

  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Offerte aanvragen

Om een offerte aan te vragen vult u onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Stap 1 van 2

  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Corestone

Voordat u kiest voor een hoogwaardige Corestone vloer- en/of wandafwerking, wilt u uiteraard weten welke investering zo’n aanschaf met zich meebrengt.

Die investering hangt af van een aantal aspecten. Gaat het om nieuwbouw of een pand van minimaal twee jaar oud? Op welke ondergrond wordt Corestone aangebracht? Wat is het totale oppervlakte? Wilt u Corestone op de vloer of op de wand laten aanbrengen? Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ter indicatie*:
• Voor projecten vanaf 100 m² bedraagt de prijs per m² € 116,-*.
• De startprijs van projecten tot 20 m² bedraagt € 4.305,-*. De additionele prijs per m² is mede afhankelijk van bovengenoemde aspecten.
• Bijvoorbeeld: U wilt uw keuken en woonkamer laten voorzien van een Corestone vloer. Het oppervlak is aaneengesloten en omvat 60 m². De ondergrond is een zandcement dekvloer. Onze prijsindicatie per m² komt dan op € 129,-. Voor een extra egalisatielaag komt er per m² een bedrag van € 10,- bij.

* afhankelijk van de situatie ter plaatse zijn extra voorbehandelingen of werkzaamheden noodzakelijk, deze kunnen een meerprijs met zich meebrengen.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden bij een vormvaste en blijvend droge ondervloer.


Delen: