U heeft een winkel, showroom of galerie? Geen wonder dat u op zoek bent naar een kunststof gietvloer! De vloeren van EPI zijn namelijk perfect voor uw etablissement! De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos en als dat nog niet voldoende is, trekken de overige eigenschappen van een gietvloer u zeker over de streep!

EPI Retail en galerie gietvloeren Retail en galerie vloeren

Slijtvast en onderhoudsarm

Gietvloeren zijn zeer eenvoudig schoon te houden. Zo maakt u altijd een schone en nette indruk. Op de korte termijn bespaart u hierdoor op schoonmaakkosten. Op de lange termijn bespaart u op vervangingskosten. Een kunststof gietvloer is namelijk bestand tegen jarenlang intensief verkeer. Vrijwel elke kleur is leverbaar in zeer diverse afwerkingen. Een gemêleerd effect? Betonlook? Flakes, verschillende kleurvakken, glitters? Het kan allemaal!

Renovatiegemak

In veruit de meeste gevallen kan een EPI-gietvloer rechtstreeks over de bestaande vloer worden aangebracht. De laagdikte is namelijk minimaal (slechts 1 à 3 mm), dus zijn aanpassingen aan deuren vaak niet nodig. Omdat de bestaande vloer als basis gebruikt wordt, is intensief sloopwerk niet nodig. Plaatselijke oneffenheden en schadeplaatsen zijn eenvoudig weg te werken met snel reagerende materialen.

Gietvloer museum

Vloerverwarming? Natuurlijk!

De kunststof vloersystemen van EPI zijn onderhoudsarm, duurzaam, naadloos en slijtvast. Ze hebben namelijk een brandvertragende werking en zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. U bent geen ruimte meer kwijt aan lelijke radiatoren en u verhoogt het comfort in de ruimte.

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw galerie, showroom of winkel. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.

Gietvloer winkel gietvloer showroom


Een selectie van EPI vloersystemen voor retail en galeries:

EPI Retail en gallerie

EPI Superbase gietvloeren -EPI 600 NV

Corestonevloeren

 

 

 

 

 

 

 

EPI Corestone Vloeren

EPI 800 MP

EPI 800 MP

Een selectie van EPI vloersystemen voor retail en galeries:

EPI Retail en gallerie

EPI Superbase gietvloeren -EPI 600 NV

Corestonevloeren

EPI Corestone Vloeren

EPI 800 MP

EPI 800 MP

Delen: