Sven en Lynn, begonnen in 2020 met de verbouwing van hun nieuwe huis in Capelle aan den IJssel. Samen met familie en vrienden werd eerst het hele huis gestript om deze vervolgens naar eigen smaak weer helemaal in te richten. Lynn, die een interieurblog bijhoudt (www.stylynnterior.com) weet wel hoe je een huis perfect moet inrichten en samen met Sven, die erg handig is, konden ze heel veel zelf doen.

 

Keuze voor een PU gietvloer

 

“We wisten vrij snel dat we voor een PU (polyurethaan) gietvloer wilden gaan. In vergelijking met andere soorten vloeren is de PU gietvloer wat elastischer en dus minder scheurgevoelig en verkleurt weinig tot niet. Ook is de PU gietvloer geschikt voor vochtige ruimtes dus konden we deze ook in de badkamer nemen”

 

Naadloos en comfortabel

 

Sven en Lynn kozen voor de kleur Vagabond, een effen licht grijze kleur. Deze hebben ze laten aanbrengen op de begane grond en in de badkamer. Wat ze tot nu toe fijn vinden aan de vloer is de uitstraling, dat hij hygiënisch is omdat je geen naden en voegen hebt en bovenal comfortabel aanvoelt doordat hij de vloerverwarming goed geleidt.

 

 

Project EPI Superbase gietvloer in woning
Locatie Capelle aan den IJssel
Systeem EPI Superbase 600 NV
Kleur EPI Vagabond
Superbase gietvloer Vagabond
Superbase gietvloer Vagabond
Superbase gietvloer Vagabond
Superbase gietvloer Vagabond