Strak, kleurvast en comfortabel

Mark Peet Visser is 24 jaar als hij als jongste kunsthandelaar van Nederland in 1992 zijn galerie opent in ‘s-Hertogenbosch. In het voorjaar van 2017 opende hij een tweede vestiging in het Belgische Knokke; pal aan het strand.
Geluiddempend

Voor de vloer werd gekozen voor een spierwitte naadloze EPI Superbase gietvloer met een matte aflak. Dit vloertype is mede vanwege de geluiddempende werking uitermate geschikt voor drukbezochte ruimtes. “Als tegenhanger van het ruige industrieel ogende plafond in de galerie, zochten we een lichte vloer met een strakke uitstraling,” vertelt Marcel van Vugt van Mark Peet Visser Gallery. “Dat beoogde contrast is precies waar de witte gietvloer van EPI voor zorgt.”
Blijvend wit

“Voor ons is het belangrijk dat de vloer ook wit blijft,” vervolgt Marcel. “Samen met de witte muren ontstaat een uniform geheel waardoor rust en ruimte ontstaat.”Zo zijn de kunstwerken die in de Mark Peet Visser Gallery worden geëxposeerd verzekerd van de volledige aandacht van de bezoekers. Nu en in de toekomst!”

Details

Project Spierwitte gietvloer voor MPV Gallery
Locatie Knokke
Systeem EPI Superbase >> EPI 600 NV
Kleur EPI Clean
MPV Gallery Gietvloer museum
Museum vloer
EPI Design vloeren
Museum Gietvloer EPI