Sterke en trendy kantoorafwerking

Esdec ontwikkelt, produceert en levert professionele montagesystemen voor zonnepanelen op alle typen daken. Door de snelle groei van het bedrijf moest Esdec uitwijken naar een groter pand.

 

VLOT VERHUIZEN

Esdec koos er met het oog op de tijd en de kosten voor de bestaande vloeren te renoveren. Een EPI 600 MP vloersysteem is zeer geschikt in ruimtes waar design en high traffic samenkomen. In de gangen, kantoren en kantine werd deze naadloze en vloeistofdichte vloer aangebracht. Voor de pantry en de toiletgroepen viel de keuze op EPI Corestone. Dit ijzersterkte betonlook product is over de oude tegels op de vloer en de wand aangebracht.

 

ENTHOUSIASTE REACTIES

Later dit jaar wordt het Esdec Innovatiecentrum geopend. Stijn Vos, algemeen directeur van Esdec: ‘We zijn enorm tevreden over de kwaliteit van de EPI-producten. De reacties van onze medewerkers en klanten zijn zonder uitzondering enthousiast. Voor ons innovatiecentrum, dat een oppervlakte heeft van zo’n 1.000 m2, hebben we een industriële vloerafwerking van EPI op het oog. Uiteraard met ESD-eigenschappen voor ons R&D Lab.’

Details

Project Vloeren voor het kantoor van Esdec
Locatie Deventer
Systeem  EPI Ecobase gietvloer, EPI Corestone & EPI ESD coating
ESDEC Gietvloer
ESDEC Gietvloer Kantine
Esdec gietvloer kantoor
ESDEC kantoor gietvloer
Gietvloer vergaderruimte ESDEC
Gietvloer Receptie ESDEC