Beeld: EPI Gusto vloer

EPI introduceert duurzame designvloeren Gusto en Rocca – 10 juni 2020 – De collectie gietvloeren van EPI, Nederlands fabrikant van kunststof (giet)vloeren, is uitgebreid met twee nieuwe designs: Gusto en Rocca. Met de introductie van deze duurzame designvloeren combineert EPI een terrazzo look met de ijzersterke eigenschappen van een gietvloer.

EPI introduceert scheurvrije Superbase gietvloer – 27 mei 2019 – EPI, Nederlands fabrikant van kunststof (giet)vloeren, voegt de EPI Superbase gietvloer toe aan de collectie. De vloer is uitgerust met een speciaal membrane om scheurvorming te voorkomen tot wel 2,5 mm. De scheurvrije gietvloer biedt een zekerheid van 99 procent om scheuren op te vangen. Hiermee is de vloer zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Het systeem is ook zeer geschikt voor appartementen aangezien de vloer tot wel 20dB contactgeluid reduceert.

Opening showroom EPI Denmark – 3 februari 2020In januari dit jaar heeft EPI, Nederlands fabrikant van kunststof (giet)vloeren, de deuren van haar showroom van 500 m², inclusief kantoor, geopend in Kopenhagen, Denemarken. Het familiebedrijf was op het gebied van sportvloeren al actief in meer dan 50 landen, maar nu vestigt zij zich voor het eerst met een eigen, fysieke showroom buiten Nederland met een breed scala aan (design) gietvloeren.


Delen: