Openbare gebouwen vervullen een publieke functie en worden drukbelopen door bezoekers. Deze vloeren moeten daarom zeer slijtvast zijn. Daarnaast is ook de uitstraling van de ruimte van belang. Kiest u voor een EPI (giet)vloer voor een openbare gebouw, dan kiest u voor duurzame vloeren met klasse.

EPI Gietvloer toilet EPI Gietvloer Openbare gebouwen

Stijlvolle en duurzame vloeren

Gietvloeren geven de ruimte waarin ze zijn aangebracht een stijlvolle aanblik en zijn bovendien eenvoudig te onderhouden en te reinigen. De vloeren zijn vloeistofdicht en naadloos, waardoor vuil zich amper aan het oppervlak kan hechten. Kunststof gietvloeren zijn bovendien perfect te combineren met vloerverwarming en eenvoudig aan te brengen over een bestaande vloer.

Sprekende designopties ook bij renovatie

Met een EPI (giet)vloer zijn de ontwerp mogelijkheden eindeloos. We leveren onze vloeren in alle mogelijke kleuren en in een aantal verschillende structuren. U kunt precies de vloer samenstellen die past bij de functionaliteit en sfeer die u voor ogen heeft. Vaak kan een EPI-gietvloer rechtstreeks over de bestaande vloer worden aangebracht. De laagdikte is gemiddeld maar 2 mm. Dan is het niet nodig aanpassingen te doen aan deuren en omdat de bestaande vloer gewoon kan blijven liggen is er geen sloopwerk nodig.

Openbare gebouwen gietvloer

Eigenschappen:

  • Modern
  • Strak
  • Naadloos
  • Praktisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Comfortabel
  • Leverbaar in vele kleuren
  • Stofvrij en slijtvast
  • Energiezuinig in combinatie met vloerverwarming

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw openbaar gebouw. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.

EPI Gietvloer Openbaar gebouw  Openbaar gebouw Gele Gietvloer


Een selectie van de EPI vloersystemen voor openbare gebouwen:

EPI Retail en gallerie

EPI Superbase gietvloeren -EPI 600 NV

ESDECvloeren

 

 

 

 

 

 
 

 

EPI Ecobase gietvloeren – EPI 600 MP

EPI-2000 SL 2000 SLAS

EPI Flakebase vloeren – EPI 900 DF

Delen: