Nieuw: EPI Membrane

Nieuw: EPI Membrane
24 april 2018

Rubberen matten dempen het geluid en zorgen voor een ondergrond zonder scheuren, maar veel vloerenbedrijven vinden de matten onhandig. Dankzij ons R&D-team kan het sjouwen, lijmen en op maat snijden van dit bewerkelijke materiaal voorgoed tot het verleden behoren. Lees alles over ons nieuwe EPI Membrane 150 SD/FR: de extra scheuroverbruggende en geluidsreducerende laag die onder de EPI Superbase gietvloer kan worden aangebracht.

Gemakkelijker voldoen aan de norm

EPI Membrane bestaat uit twee componenten, is volledig oplosmiddelvrij en is met een dikte van 2 tot 3 mm veel dunner dan de conventionele rubberen matten. Het is gemakkelijk aan te brengen, droogt binnen 16 uur en is ideaal in bijvoorbeeld appartementen. Met een geluidsreductie vanaf 15 dB wordt ruimschoots aan de Europese norm voldaan.

Duurzaam

Ook aan duurzaamheid is gedacht. EPI Membrane levert aanzienlijk minder afval op en volledig recyclebaar.

Onafhankelijk test rapport

Mijltech Kunstofvloeradvies heeft een onafhankelijk testrapport gemaakt, download het rapport 18.0083 MIJtech NL geluidsreductie vloersysteem EPI 600 NV AC.

Ervaar het zelf!

EPI Membrane is per direct leverbaar. Neem contact op voor een sample om de ongekende rek van dit systeem zelf te kunnen ervaren!


 

Vond u dit interessant? Ontvang de nieuwste EPI ontwikkelingen, innovaties en vloerentrends maandelijks eenvoudig in uw inbox!

 


Delen: