fbpx

Kleurentrends

Kleurentrends
29 januari 2019

Benieuwd naar de kleurentrends voor dit jaar? Gittan, Chief Design bij EPI, geeft hierover graag advies!

Voor 2019 worden er wat nieuwe trends verwacht op het gebied van kleur, maar er zijn ook genoeg kleuren die gewoon hot blijven. De nieuwe kleuren die we steeds vaker tegen gaan komen zijn paars, goud, pastel- en beigetinten. De pasteltint peach mag ook een tintje donkerder zijn, zoals terra peach. Ook terracotta gaan we meer zien, deze twee kleuren combineren mooi met brons en koper. Maar de kleurencombinaties worden ook gewaagder.

 

De natuur blijft een hot item

De natuurkleuren blijven  tot de favorieten behoren. In combinatie met andere natuurlijke materialen kunnen deze kleuren voor een warm geheel zorgen. Tegenwoordig worden de naturel kleuren veel gecombineerd met kleurrijke prints en veel planten. Dit kan echt groen zijn, maar ook ingelijste bladeren of natuurlijke prints zie je veel. Natuurtinten zijn altijd goed te combineren, bijvoorbeeld met blauw, grijs of groen tinten. Ook wat betreft vloerkleden zie je veel mogelijkheden als het gaat om natuurlijke tinten.

Meer weten over kleurcombinaties of de kleuren in het echt bekijken? Neem dan contact op met Gittan door te bellen naar 085 – 047 5152, te mailen naar info@designyourlife.nl of door het afspraken formulier in te vullen.


Delen: