Gietvloeren zijn enorm veelzijdig. Ze doen het goed in een industriële omgeving, in de zorg, in woningen, winkels en horecagelegenheden én ze doen het fantastisch in kantoren. Sterker nog, gietvloeren en kantoren vormen een perfecte combinatie. Gangen, entree, kantine, toiletten, ICT-ruimte; een gietvloer als kantoorvloer is de eyecatcher in elke denkbare ruimte.

Eindeloos variëren

Kiest u voor een gietvloer, dan zijn de designmogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen uit vrijwel alle denkbare kleuren en een aantal verschillende structuren. Zo past de uiteindelijke vloer altijd precies bij uw wensen.

Gietvloer kantoor

Fantastische eigenschappen

Kunststof gietvloeren hebben een aantal eigenschappen die niet misstaan in de kantooromgeving. De vloeren hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden, zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kunnen perfect worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming of over bestaande vloeren.

  • Modern
  • Strak
  • Naadloos
  • Praktisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Comfortabel
  • Leverbaar in vele kleuren
  • Stofvrij en slijtvast
  • Energiezuinig in combinatie met vloerverwarming

EPI Kantoor EPI gietvloer kantoren

Slijtvast, veilig en sfeervol

Kantoren worden vaak intensief gebruikt. De eerste medewerkers beginnen ’s ochtends vroeg en de laatste medewerkers verlaten soms pas laat het pand. De vloeren moeten dus zeer slijtvast zijn, maar ook veilig en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in het pand. Onze vloeren zijn slijtvast, veilig en eenvoudig schoon te maken. Ze zijn leverbaar in nagenoeg alle denkbare kleuren en combinaties en daarmee volledig af te stemmen op uw ontwerpwensen.

Renovatiegemak

In veruit de meeste gevallen kan een EPI-gietvloer rechtstreeks over de bestaande vloer worden aangebracht. De laagdikte is namelijk minimaal (gemiddeld 2 mm), dus zijn aanpassingen aan deuren zijn vaak niet nodig. Omdat de bestaande vloer als basis gebruikt wordt, is intensief sloopwerk niet nodig.

EPI Gietvloer Kantoor

Akoestisch werkgenot

De akoestiek in een ruimte is van grote invloed op de productiviteit, het comfort en de gezondheid van uw werknemers. Een EPI vloer kan hier een positieve bijdrage aan leveren. Door te kiezen voor een extra dempingslaag vermindert het contactgeluid aanzienlijk.

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw kantoor. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.

Gietvloer Kantoor  EPI Gietvloer kantoor

 


Een selectie van de EPI vloersystemen voor kantoren:

EPI Retail en gallerie

EPI Superbase gietvloeren -EPI 600 NV

ESDECvloeren

 

 

 

 

 

 

 

EPI Ecobase gietvloeren – EPI 600 MP

EPI Corestone vloeren

 


Delen: