De eisen die vanuit de overheid worden gesteld aan fabrieksvloeren zijn niet mild. Kijken we naar het milieu, dan moet een fabrieksvloer volledig vloeistofdicht zijn. Kijken we naar de veiligheid, dan moet rekening worden gehouden met stroefheid. Wordt er met elektronische apparatuur gewerkt, dan moet statische elektriciteit voorkomen worden.

Extreme belastbaarheid

Fabrieksvloeren worden blootgesteld aan verschillende uitdagingen. Er kan worden gewerkt met chemische producten of agressieve vloeistoffen, maar er kan ook worden gereden met zwaar materieel of vorkheftrucks. Deze soorten belasting moeten wel gedragen kunnen worden door de toplaag, de onderlagen en de ondergrond.

EPI Fabrieksvloer Fabriek vloeren

Bestand tegen alle omgevingsfactoren

Naast uitermate belastbaar zijn de fabrieksvloeren van EPI ook bestand tegen een breed scala aan extreme omgevingsfactoren. Onze vloeren zijn hittebestendig, vochtbestendig en koudebestendig en voldoen aan alle eisen die de huidige wet- en regelgeving stelt aan gietvloeren voor fabrieken.

Eigenschappen van onze fabrieksvloeren

Onze fabrieksvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor fabrieksomgevingen. Dankzij de veelzijdigheid van EPI fabrieksvloeren zijn ze ook uitstekend toe te passen in bijvoorbeeld werkplaatsen, ESD-ruimtes en magazijnen. Onze fabrieksvloeren kenmerken zich door de volgende eigenschappen:

  • Extreem belastbaar
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Veilig
  • Snel belastbaar
  • Aantrekkelijke prijs
  • Keuze uit alle kleuren
  • Afwerking op maat
  • Slijtvast
  • Krasbestendig

Fabrieksvloer

Bestaande situaties

EPI gietvloeren voor fabrieken zijn zeer geschikt om toe te passen in bestaande situaties. De nieuwe toplaag heeft een minimale laagdikte, waardoor bouwkundige aanpassingen vaak niet nodig zijn. Gaat u stellages verplaatsen omdat de ruimte een nieuwe indeling krijgt, dan is de bestaande vloer vaak niet meer acceptabel. Kiest u voor een fabrieksvloer van EPI, dan kunt u de gerenoveerde ruimte binnen 48 uur na het aanbrengen van de toplaag weer in gebruik nemen. De vloer is dan alweer volledig belastbaar.

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw fabriek. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.

Antistatische vloer EPI Gietvloer opslagruimte


Een selectie van de EPI vloersystemen voor industrie:

ESD gietvloeren

EPI ESD gietvloeren en -coatings

EPI 800 MP

EPI 800 MP

EPI-2000 SL 2000 SLAS

EPI-2000 SL & 2000SL/AS

Een selectie van de EPI vloersystemen voor industrie:

ESD gietvloeren

EPI ESD gietvloeren en -coatings

EPI 800 MP

 

 

 

 

 

 

EPI 800 MP

EPI-2000 SL 2000 SLAS

EPI-2000 SL & 2000SL/AS

Silikal leverancier in de Benelux

EPI produceert en levert design-, sport- en industriële vloertoepassingen in binnen- en buitenland. Onlangs hebben wij Silikal vloersystemen aan ons productaanbod toegevoegd. Hiermee kunnen wij nog meer bedrijven en sectoren voorzien van high-end vloersystemen. Meer informatie of bestellen? Klik hier!


Delen: