U zoekt een kunststof gietvloer voor uw hotel, restaurant, bar of café. Slim, want kunststof horeca gietvloeren zijn antislip, slijtvast, vloeistofdicht, gemakkelijk in onderhoud en bovendien uitermate fraai. Een chique restaurant vraagt  om een andere vloer dan een bruine kroeg. Met de gietvloeren van EPI kunt u alle kanten op!

Horeca Gietvloer Horeca vloeren

Passend bij uw totaalconcept

Bent u de uitbater van een horecagelegenheid, dan is de kans groot dat u werkt op basis van een bepaald concept. Uw gasten rekenen op een sfeer die past bij uw concept. Een groot deel van die sfeer wordt bepaald door de vloer. In onze showroom, de EPI Experience, kunt u onze gietvloeren live ervaren. Om u te helpen bij het kiezen van een passend ontwerp hebben we een uitgebreide kleurencollectie ontwikkeld die gekoppeld is aan onze zes designthema’s. EPI horecavloeren voldoen aan alle eisen

De eisen die worden gesteld aan horecavloeren zijn streng. De Voedsel en Warenautoriteit  beoordeelt uw vloeren op hygiënische aspecten en een belangrijk onderdeel van de RI&E in de horeca is de veiligheid van de verschillende werkruimtes. EPI levert vloersystemen die voldoen aan alle eisen van de HACCP,  Inspectie SZW en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Of die nu betrekking hebben op hygiëne, milieu of veiligheid voor uw werknemers. Onze specialisten adviseren u graag over de horecavloer die past bij uw wensen en de gestelde eisen.

EPI Horeca Gietvloeren

Eigenschappen van onze horecavloeren

Onze horecavloeren zijn zeer comfortabel, hebben een luxe uitstraling en gaan lang mee. Leveren we een restaurantvloer, dan zorgen we ervoor dat deze bestand is tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Verzorgen we ook de vloer in de keuken, dan houden we rekening met natte vloeren en hoge puntbelastingen die worden veroorzaakt door de zware apparatuur. EPI horecavloeren zijn:

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvrij
  • Slijtvast
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Leverbaar in uiteenlopende kleuren

Kortom; een EPI horecagietvloer is een praktische vloer met een zeer luxe uitstraling. Of het nu gaat om de vloer in uw restaurant, uw keuken, achter de bar of in de toiletten, er is een EPI-vloersysteem voor iedere ruimte van uw horecabedrijf.

Horeca gietvloeren Horeca vloer

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw hotel of horecabedrijf. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.


Een selectie van de EPI vloersystemen voor horeca en hotel:

EPI Retail en gallerie

EPI Superbase gietvloeren -EPI 600 NV

Corestonevloeren

 

 

 

 

 

 

 

 

EPI Corestone Vloeren

solid

EPI Quartzbase vloeren – Blend

Een selectie van de EPI vloersystemen voor horeca en hotel:

EPI Retail en gallerie

EPI Superbase gietvloeren -EPI 600 NV

Corestonevloeren

EPI Corestone Vloeren

solid

EPI Quartzbase vloeren – Blend

 


Delen: