EPI Superbase gietvloeren vormen een stijlvolle basis voor uw interieur. Dankzij het naadloze oppervlak kan vuil niet aan de vloer hechten. In combinatie met vloerverwarming is een EPI vloer helemaal een genot om overheen te lopen. Naast mooi, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel zijn onze vloeren ook vrij van schadelijke stoffen. Dat is wel zo goed voor het milieu.

Goed om te weten… een EPI Superbase gietvloer is:

  • Aan te brengen over bestaande (tegel)vloeren
  • Enorm slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Leverbaar in 72 mooie kleuren 
  • Heerlijk met vloerverwarming
  • Leverbaar met antislip laag
  • Vrij van schadelijke stoffen

Het unieke aan een EPI Superbase gietvloer is dat zonlicht geen invloed heeft op de kleur, dus u kunt er gegarandeerd jarenlang van genieten. Verder kunt u kiezen voor extra akoestische laag wat tot wel 20dB contactgeluidreductie oplevert en scheurvorming minimaliseert.

Laat je inspireren

Maak kennis met onze vloeren

Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.

EPI gietvloeren en Corestone vloeren kunnen worden bekeken in de EPI Experience Showroom. Het adres van deze showroom is:

Duikboot 1-7
3991 CK Houten

Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 085 – 047 5152, te mailen naar info@designyourlife.nl of door het afspraken formulier in te vullen.

Heeft u bouw, verbouw of verhuisplannen? Als er goed wordt gekeken naar uw bestaande vloer en woning is het vrijwel altijd mogelijk om een gietvoer te laten aanbrengen. Lees hier meer.

Ja, een gietvloer kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Het is zelfs erg comfortabel! De vloerverwarming creëert warmte van onderaf, terwijl de gietvloer de warmte vasthoudt en gelijkmatig verspreidt. Lees snel verder.

De kosten van een gietvloer hangen af van een aantal aspecten. Gaat het om nieuwbouw of een woning/pand van minimaal twee jaar oud? Op welke ondergrond wordt de Superbase gietvloer aangebracht? Wat is het totale oppervlakte? Kiest u voor een extra akoestische laag? Etc. Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag een vrijblijvende offerte voor u.

Prijsindicatie

  • Bijvoorbeeld: U wilt de keuken en woonkamer laten voorzien van een Superbase gietvloer. Het oppervlak is aaneengesloten en omvat 80 m2. De ondergrond is een zandcement dekvloer. Onze prijsindicatie per m2 komt dan op € 85,-*. De additionele prijs per m2 is mede afhankelijk van bovengenoemde aspecten.
  • De startprijs van projecten tot 20 m2 bedraagt € 2.359,-*.
  • Voor projecten vanaf 110 m2 bedraagt de prijs per m2 € 79,-*.

* Afhankelijk van de situatie ter plaatse zijn extra voorbehandelingen of werkzaamheden noodzakelijk, deze kunnen een meerprijs met zich meebrengen.
Genoemde prijzen zijn exclusief btw en gelden bij een voldoende vorm- en drukvaste ondervloer die  blijvend droog is.


Delen: