Vloeren voor de mobiliteitssector

Vloeren voor de mobiliteitssector
28 april 2020

Een goede, slijtvaste vloer is voor garagebedrijven en werkplaatsen super belangrijk. Dagelijks worden auto’s en bussen in- en uit gereden, worden er gereedschappen en machines op de vloer geplaatst en wordt de vloer belast door bezoekers en personeel. Een goede garagevloer is hier tegen bestand, evenals tegen vloeistoffen zoals olie, vetten en brandstof.

Showroom vloer

Bij het leggen van een vloer voor een showroom krijgt u nog te maken met een ander aspect: het design van de vloer. Een strak, modern en ruimtelijk design ondersteunt uw showroomverkoop. Natuurlijk is het ook prettig wanneer de vloer gemakkelijk schoon te houden is.

EPI vloeren voor garages en werkplaatsen

EPI gietvloeren voor garages zijn gemakkelijk schoon te maken en erg sterk. Bovendien zijn de vloeren vloeistofdicht. Zo krijgen brandstoffen, smeermiddelen en chemicaliën geen kans om in de vloer te trekken of uw vloer te beschadigen. EPI gietvloeren voor de mobiliteitssector kennen lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Uw investering verdient zichzelf absoluut terug.

De belangrijkste functionele eigenschappen van EPI gietvloeren voor garagebedrijven zijn:

  • Vloeistofdicht en bestand tegen vet en chemicaliën
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • De vloeren zijn naadloos en daardoor gemakkelijk schoon te maken.
  • Ergonomisch verantwoord
  • Antislipmogelijkheden
  • Kostenefficiënt
  • PBV-verklaring geschikt

Verkies de gietvloer boven de betonvloeren

Er wordt vanwege de lage kosten vaak gekozen voor betonnen vloeren. Dit kan u echter duur komen te staan. Zo zijn deze vloeren poreus, moeilijk schoon te houden betonnen vloeren blijven stof afgeven. Ook voldoen de vloeren doorgaans niet aan de huidige milieueisen. EPI biedt een duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk alternatief: gegoten garagevloeren.

Sterk, stootvast en slijtvast

De vloeren van werkplaatsen en garages worden doorgaans zwaar belast. In garages rijden voertuigen in en uit. In werkplaatsen is vaak sprake van puntbelasting door gebruik van zware machines en gereedschap. Allemaal redenen waarom de vloer van een garage of werkplaats tegen een stootje moet kunnen. De vloeren van EPI zijn sterk, stootvast en slijtvast en vormen daarmee een uitstekende basis voor de werkplaats of de garage.

Een garagevloer laten leggen

Een garagevloer laten leggen heeft consequenties op uw bedrijfsvoering. U kunt enkele dagen geen gebruik maken van uw garage. Gelukkig bent u er na het leggen van de garagevloer, voor járen van af! Een EPI garagevloer blijft jarenlang goed en vergt nauwelijks onderhoud.

Garagevloer of werkplaatsvloer van EPI

Wanneer u kiest voor een garage- of werkplaatsvloer van EPI, weet u zeker dat u de komende jaren ongestoord kunt werken. De vloeren zijn geschikt voor zware belasting en zijn onderhoudsvriendelijk.

Wilt u meer informatie over werkplaats- en garagevloeren van EPI? Neem contact met ons op.

EPI Vloeren voor garages en werkplaatsen


Delen: