Functionele designvloer in een bedrijfsruimte

Functionele designvloer in een bedrijfsruimte
01 april 2020

De veelzijdigheid van gietvloeren maakt dat deze vloeren uitermate geschikt zijn voor bedrijfsruimtes. Zowel voor kantoren, als restaurants, winkels, scholen, galeries en musea, is een gietvloer altijd een goed oplossing. Bij EPI combineren we de prettige en functionele eigenschappen van een gietvloer met design op maat. Of dat nu is voor een moderne galerie, of een fabriekshal.

Eigenschappen gietvloer

De belangrijkste eigenschappen van een gietvloer zijn:

 • Gietvloeren zijn zeer goed schoon te maken
 • De vloeren behoeven weinig tot geen onderhoud
 • Een gietvloer is naadloos. Er hoopt zich geen vuil en stof op op plaatsen die je niet kunt reinigen.
 • Functionaliteit gecombineerd met design naar wens, en: in alle kleuren leverbaar
 • Gietvloeren ogen ruimtelijk, strak en stijlvol

Toepassingen

Gietvloer in winkel

Een gietvloer geeft uw winkel een stijlvolle, frisse uitstraling. Schoonmaken is eenvoudig en door de krasbestendige toplaag, blijft de vloer jarenlang mooi. Het naadloze karakter van de vloer geeft een ruimtelijke sfeer.

Gietvloer voor horeca

Uw restaurant, bar of hotellobby op een sfeervolle, hygiënische manier inrichten? Een gietvloer is naadloos, gemakkelijk te reinigen en daardoor de meest geschikte vloer in de horeca. Zelfs in uw keuken geniet u van de voordelen van een gietvloer, maar dan met een grovere korrel, wat uitglijden voorkomt.

Gietvloer op kantoor

Uw kantoor modern en praktisch inrichten? Een gietvloer past hierbij uitstekend. De vloer is gemakkelijk schoon te houden, vergt weinig onderhoud en geeft een moderne, strakke look aan uw bedrijfsruimte.

Gietvloer in garage of werkplaats

Garagevloeren moeten geschikt zijn voor een hoge belasting door zware voertuigen en machines. Daarnaast moet een garage- of werkplaatsvloer vloeistofdicht zijn en bestand zijn tegen vetten en chemicaliën.

EPI gietvloeren voor bedrijfsruimtes

EPI is producent van high-end gietvloeren. Wij hebben comfort, warmte, gemak en hygiëne gecombineerd in de Superbase gietvloer. De belangrijkste voordelen van gietvloeren zetten we hier voor u op een rijtje:

De EPI Superbase gietvloer kent veel voordelen:

 • Hygiënisch
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Comfortabel en warm; de vloer neemt de omgevingstemperatuur aan
 • Een strakke, moderne en ruimtelijke uitstraling
 • HACCP gecertificeerd
 • Milieuvriendelijk. De EPI Superbase gietvloer wordt voor het grootste deel gemaakt met natuurlijke grondstoffen.

Gietvloer voor uw bedrijfsruimte overwegen

Overweegt u een gietvloer te laten leggen in uw bedrijfsruimte?  Bij EPI produceren we high-end gietvloeren die geschikt zijn voor de industrie. We werken al meer dan 30 jaar met hart en ziel aan de ontwikkeling van innovatieve vloersystemen. Bekijk een aantal van onze industriële producten.

Gietvloer voor bedrijfsruimte


Delen: