Werkplaatsen en garages hebben vaak een betonnen vloer. Een voordelige keuze, maar een betonnen vloer heeft een aantal nadelen. Ze zijn poreus, moeilijk schoon te houden en ze blijven stof afgeven. Ook voldoen ze niet aan de huidige milieu eisen. Hiervan heeft u geen last meer wanneer u kiest voor een gegoten vloer van EPI.

Sterk, stootvast en slijtvast

De vloeren van werkplaatsen en garages worden doorgaans zwaar belast. In garages rijden voertuigen in en uit. In werkplaatsen is vaak sprake van puntbelasting door gebruik van zware machines en gereedschap. Allemaal redenen waarom de vloer van een garage of werkplaats tegen een stootje moet kunnen. De vloeren van EPI zijn sterk, stootvast en slijtvast en vormen daarmee een uitstekende basis voor de werkplaats of de garage.

Werkplaats EPI Gietvloer Garage EPI Gietvloer

Ontwerpmogelijkheden

Het komt misschien niet vaak voor, maar de keren dat uw klanten de werkplaats of de garage zien, is het van belang dat deze er goed verzorgd uitziet. Ook voor uw personeel is het prettig om te werken in een mooi ontworpen ruimte. Wij maken het mogelijk om uw bedrijfslogo in uw vloer te verwerken  en door te kiezen voor functioneel kleurgebruik kunt u de processen in uw garage of werkplaats beter sturen. Kies bijvoorbeeld een afwijkende kleur voor uw magazijn, voor de ruimte rondom de brug en geef looppaden aan voor meer veiligheid. Of geef de locaties waar klanten komen of waar de administratie gedaan wordt een eigen sfeer.

Functionele voordelen

Onze gietvloeren kunnen goed schoongemaakt worden en zijn vloeistofdicht. Belangrijk, want olie, brandstoffen, smeermiddelen en chemicaliën zijn grote vervuilers in werkplaatsen en garages. Door de lage onderhoudskosten en de lange levensduur verdient u de investering in een EPI vloer snel terug. De belangrijkste functionele eigenschappen van onze vloeren zijn:

  • Naadloos
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsarm
  • Slijtvast
  • Antislipmogelijkheden
  • Bestand tegen vet en chemicaliën
  • Kostenefficiënt
  • PBV-verklaring geschikt

Werkplaats vloer

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw garage of werkplaats. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” grenst aan onze fabriek waar we al onze vloeren maken. U bent op afspraak van harte welkom.


Een selectie van de EPI vloersystemen voor garages en werkplaatsen:

ESD gietvloeren

EPI ESD gietvloeren en -coatings

EPI 800 MP

EPI 800 MP

EPI-2000 SL 2000 SLAS

EPI Flakebase vloeren – EPI 900 DF

Een selectie van de EPI vloersystemen voor garages en werkplaatsen:

ESD gietvloeren

EPI ESD gietvloeren en -coatings

EPI 800 MP

 

 

 

 

 

 

EPI 800 MP

EPI-2000 SL 2000 SLAS

EPI Flakebase vloeren – EPI 900 DF

Silikal leverancier in de Benelux

EPI produceert en levert design-, sport- en industriële vloertoepassingen in binnen- en buitenland. Onlangs hebben wij Silikal vloersystemen aan ons productaanbod toegevoegd. Hiermee kunnen wij nog meer bedrijven en sectoren voorzien van high-end vloersystemen. Meer informatie of bestellen? Klik hier!


Delen: