Programma EPI 30 jarig jubileum

14.00 uur

Ontvangst

14.30 uur

Welkom

14.45 uur

Instaproof presentatie van social media expert Kirsten Jassies
In de vloerenwereld anno 2019 oriënteren mensen zich online. Expert (en auteur van het boek “Instaproof) Kirsten Jassies vertelt dat voor de vloerenwereld vooral  Facebook, Instagram en Pinterest interessant zijnJoyce geeft tips & tricks: waarin verschillen de social media, welke hashtags zijn interessant voor de vloerenwereld, hoe groei je sneller, hoe verhoog je de betrokkenheid? Welke accounts doen het nu al heel goed en kun je bij ‘spieken’? En nog veel meer…

15.30

Factory Tour, foodtrucks en demo’s: 

  • Ga voor zekerheid, tevreden klanten en verbeter het imago van kunststof vloeren. Gietvloeren zijn blikvangers waar niets aan mag mankeren. René Mijling van MIJtech Kunststofvloeradvies vertelt hoe je kunt garanderen dat een gietvloer niet scheurt. Ga ook zelf aan de slag met ons nieuwe scheuroverbruggende membrane. Het vangt 99% van alle scheuren op en bovendien reduceert het contactgeluiden met 15 dB.
  • Fermacell vloersystemen versus natte cement dekvloeren. Fermacell BV demonstreert welke oplossingen er zijn om een stabiele ondergrond te realiseren voor gietvloeren.
  • We leven in een 24-uurseconomie. Tijd is geld! Gelukkig zijn er de nieuwe snelle EPI-vloersystemen. Onze Superbase gietvloeren en flakevloeren levert u binnen een dag op. Maak in onze demoruimte kennis met de mogelijkheden.
  • Sneak preview: ons R&D team is heel ver met een aantal nieuwe design vloersystemen. Bekijk ze als eerste!
  • We gaan voor gemak. Ook vloeren in kleine ruimtes kunnen machinaal gereinigd worden. Mike Westendorp van Smart Floor Solutions laat zien welke machinale schoonmaakoplossingen er zijn.
  • Nog meer (schoonmaak- én applicatie)gemak: onze nieuwe aflak EPI Hardtop 280T. Probeer ‘m zelf!
  • Heeft u trek of dorst gekregen van alle ontdekkingen? Foodtrucks met lekkere drinks & bites geven een smakelijke draai aan ons jubileum.

17:30

Einde

Toch nog aanmelden?

Laat het weten aan je accountmanager of meld je aan via deze link.


Delen: