EPI Partners
EPI Verkooppunten in Nederland

Hieronder treft u onze contactgegevens aan. In onze fabriek in Houten worden onze vloeren met liefde gemaakt.  Onze showroom “EPI Experience” van bijna 400 m2 grenst aan de fabriek.

We zijn blij dat we de EPI Experience vanaf 3 maart weer kunnen openen voor consumenten. Bezoek is alleen op afspraak en uiteraard houden we ons aan de aanbevolen preventieve maatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden. De EPI Experience bevindt zich op de eerste etage (geen lift aanwezig).

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen. Voor urgente projecten kunt u onderstaand formulier invullen of een email sturen aan showroom@epigroup.nl. De showroom is telefonisch te bereiken op +31 (0)85 047 51 52. 

Afspraak maken

Neem contact met ons op

Vragen? Wij helpen u graag! Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen uw vraag binnen 3 werkdagen beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Klik hier voor onze Belgische contactgegevens.

 

Bezoekadres

Duikboot 1
3991 CK Houten
The Netherlands

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8.00 - 16.30 uur

Referentiecase - EPI Superbase gietvloer met membrane - Van den Bos Flowerbulbs

Referentiecase - EPI Superbase gietvloer met membrane - Van den Bos Flowerbulbs

"Voor de vloer hebben we in eerste instantie gekeken naar vinylvloeren,” vertelt Laura, “maar die kwamen de uitstraling niet ten goede. De aannemer waar ik mee samenwerk, wees me op de mogelijkheden van een gietvloer. We nodigden applicateur COAT-it uit en die raadde ons - op basis van zijn eigen positieve ervaringen - aan om voor een EPI Superbase gietvloer te kiezen.”

"Het is heel fijn om zo’n vloer in het echt te kunnen ervaren!"

Lees verder