fbpx

Hieronder treft u onze contactgegevens aan. In onze fabriek in Houten worden onze vloeren met liefde gemaakt.  Onze showroom “EPI Experience” van bijna 400 m2 grenst aan de fabriek. We openen onze deuren – op afspraak – graag voor u.  De EPI Experience bevindt zich op de eerste etage (geen lift aanwezig).

Bereikbaarheid Kerst & Nieuwjaar
Omdat veel vloerenbedrijven doorwerken tussen Kerst en Nieuwjaar doen wij dat veelal ook. Op donderdag 27 en vrijdag 28 zijn zowel ons kantoor als onze fabriek gewoon bereikbaar. Op maandag 24 en maandag 31 december zijn we gesloten. Vanaf woensdag 2 januari staan we weer voor u klaar!
Onze EPI Experience is van maandag 24 december tot en met woensdag 2 januari gesloten. Op 3, 4 en 5 januari openen we onze deuren graag voor u.

Klik hier voor onze Belgische contactgegevens.

 

Bezoekadres

Alleen op afspraak

EPI Group
Duikboot 1 (bezoekadres)
Duikboot 7 (postadres)
3991 CK Houten
The Netherlands

Referentiecase - EPI ESD gietvloer - Hitachi Zaltbommel

Referentiecase - EPI ESD gietvloer - Hitachi Zaltbommel

Hitachi Data Systems (HDS) is een dochterbedrijf van Hitachi en levert wereldwijd storage-oplossingen. Tijdens de assemblage wordt gewerkt met zeer gevoelige elektronische componenten. Bij de bouw van het nieuwe distributiecentrum in Zaltbommel, was het dan ook van het grootste belang dat de assemblage-omgeving en testruimte zouden voldoen aan alle geldende ESD-normen.

"We voldoen met de vloer ruimschoots aan de meest recente ESD-eisen en –normeringen"

- Dick Lunenberg, facilitair manager HDS

Lees verder